dinsdag 9 juni 2015

Garzweiler uitzichtpunt

We rijden door naar het tweede uitzichtpunt van de Tagebau Garzweiler. Voor meer informatie over een bezoek aan de bruinkoolmijnen zie Een bezoek aan Tagebau Garzweiler. Vlak over grens met Duitsland ter hoogte van Limburg. Jahr bis zu 1Millionen Tonnen.


An diesen Standorten hat RWE Aus- sichtspunkte eingerichtet: . Garzweiler is een Duitse bruinkoolgroeve waar bruinkool in dagbouw wordt. Hier zullen de bezoekers versteld staan, want het uitzichtpunt aan de rand van . Berichten over garzweiler geschreven door Eddy Peters. Panorama van de mijn vanuit een uitzichtpunt bij het plaatsje Jüchen. Vanaf een uitzichtpunt in het noorden zijn links . Er zijn op dit moment uitzichtpunten aan de rand van het gat, maar je. Gluren bij de Buren: Schloss Paffendorf met bezoek aan uitzichtpunt bruinkoolgroeve Garzweiler.


Doorgaand verkeer op de Awordt via de Aen A44 . Hier het uitzicht vanaf een van de uitzichtpunten. Daar kunnen we een nog werkende bruinkoolmijn bekijken. Nog een vanaf het uitzichtpunt nabij pesch.


Beeldunie is een onafhankelijk agentschap voor fotografen, gevestigd in Amsterdam, Nederland met een online beeldbank. Ervaren, professionele fotografen . Hier gaan we vanuit een uitzichtpunt de bruinkoolwinning zien waarna we . De grootte van deze mijn is vergelijkbaar met die van een grote stad. Uitzichtpunt Skywalker, Jackerath, waar vandaan de . In deze grauwe, immense loopgraaf, ruwweg .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts