woensdag 27 mei 2015

Ajax life krant

Win kaartjes voor Ajax - Benfica! Ajacieden staan wij achter Ajax ! Lid worden en wonend in het buitenland? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. De krant van de Supportersvereniging en Ajax wordt thuisgestuurd naar de . Wij volgen foebele en alles op fangebie soms met een knipoog.


Een interview met Viktor Fischer! Wanneer een interlandperiode als hinderlijke onderbreking voelt, gaat het goed met Ajax. Ajax Life is het account van de Supportersvereniging Ajax.


Ajax-supporters zijn vlak voor de uitwedstrijd van de Amsterdamse club tegen Dinamo Kiev. Met het oog op de laatste editie van dit seizoen, kijken we naar de ontwikkeling die . Geef een reactie Reactie annuleren. Uiteraard blikken we in onze krant uitgebreid vooruit op dat duel.


Hier zagen zij tijdens een rondgang door de drukkerij hun eigen krant van . Je kunt dit item in je zoeklijst . Kunnen het niet maken om als een krant te spelen. Voor het duel tussen Dinamo Kiev en Ajax heeft de politie van de hoofdstad van Oekraïne negen supporters gearresteerd. De Supporters Vereniging Ajax (SVA) heeft Marketingbureau Bengelmedia. Het volledige interview lees je terug in onze krant.


Als lid van SV Ajax kun je het gesigneerde shirt (maat L) van de verdediger winnen, door de . Tottenham kan Ajax-transfer Davids nog dwarsbomen. Davy Klaassen verwacht niet dat Ajax ver terug zal vallen en punten zal verspelen in Den Haag. Het mag geen 1-worden of zo, . Deelnemen kan via de webpagina poules.


Hij heeft dus wel erg laat aan de bel getrokken. Groot feest voorafgaand aan Ajax - Kopenhagen in de Europa League. Hans Kraay werd de nieuwe hoofdtrainer en hij wilde.


Het onverslaanbare Ajax van Louis van Gaal Mike van Damme. Journalist krant van de SupportersMike van Damme sprak uitgebreid met trai- vereniging Ajax. Erik-Jan Zürcher zit onderuit- gezakt op de bank.


Je leest toch de krant , als jaap de groot stukjes gaat schrijven dan . Blind wil Ajax uiteraard helpen door linksback te voetballen. De vrouwen van Ajax hebben niet voor een Champions League-stunt kunnen zorgen tegen titelhouder Olympique Lyon. De Françaises waren een paar maatjes . Vedetten Lyon hebben geen kind aan Ajax -vrouwen.


De verbouwing van de Amsterdam ArenA is in volle gang en ook Raalte en Broekland dragen hun steentje bij. De Echo), social media, specials, . Voetbalsters Ajax kansloos tegen Olympique Lyon. Abonnees met een Online- of Totaalabonnement, die Schuttevaer willen lezen voordat die vrijdag in de bus valt, kunnen de krant wekelijks al op dinsdagavond. Allemaal mensen op weg naar de wedstrijd Ajax -Vitesse.


Nu werd dat moment uitgesteld tot het gala van Life Afier Football, waar ik ineens oog in . Tahamata, amper 1mgroot , groeide uit tot een fenomeen, ook in België, bij Standar . Dailey Blind ( Ajax ) en Kevin Strootman (Olympique Marseille) spelen op het middenveld. Voorin moeten Memphis Depay en Quincy Promes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts