donderdag 21 mei 2015

Dodengang openingstijden

De Diksmuidse Dodengang is het enige bewaarde Belgische loopgravenstelsel uit de Eerste Wereldoorlog. Openingsuren Van april tot 15 . De openingsuren van Dodengang in Kaaskerke (Diksmuide) met adres Ijzerdijk 62. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens en contactgegevens . Wegens een militaire reorganisatie kunnen deze openingsuren wijzigen. Museum aan de IJzer - paxpoort - crypte IJzertoren. Site van de zogenaamde Dodengang , beschermd als monument bij M. Via deze link vind je meer info over de Dodengang zoals openingstijden ,. Wist je dat de oorspronkelijke IJzertoren het doelwit geweest is van een . Interpretatiecentrum Dodengang Diksmuide.


De Dodengang in Diksmuide is het enige bewaarde Belgische. Wij hebben vandaag op de IJzer gevaren, de IJzertoren en de Dodengang bezocht. Alles liep perfect op wieltje: dank u wel Buitenbeentje! Deutscher Soldatenfriedhof Vladslo.


Nieuwpoort leert men de pracht en geschiedenis van de Westhoek kennen: de weidse polders, de adembenemende Dodengang ,. Aandacht, woensdag Oktober en zondag oktober, Bastogne Barracks zal worden gesloten! Ook is dit de perfecte uitvalsbasis voor wie de Dodengang wilt bezoeken, die is namelijk op wandelafstand gelegen. In de maanden juli en augustus is het Stadhuismuseum op maandag geopend van 11:uur tot 17:uur.


Dinsdag, 11:uur tot 17:uur. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts