maandag 25 mei 2015

Exquisit vriezer

Het merk bestaat al ruim jaar en gebruikt de opgedane ervaring om . Je vriest etenswaren op een overzichtelijke manier in. Bestel direct voor de laagste prijs. Deurscharnier verwisselbaar : kies zelf de draairichting. Exquisit Vriezers koop je eenvoudig online bij bol. Bewaar etenswaren veilig zonder stroom . Neem dan contact op met één van de ondernemers van Service Partner voor een snelle en vakkundige reparatie.


Dankzij het gebruik van een optimale koeltechniek en hoogwaardige . Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw kleine vriezer. Behalve dat het lage energieverbruik goed is voor het milieu heb jij ook minder . Zowel online als in de winkel te koop bij De Wit Schijndel. Hierbij verkopen wij onze kleine vriezer , wegens verhuis en niet meer nodig! Binnen uur bevriest deze vriezer tot kg voedsel en in het geval van een . Het is gemakkelijk om de vriezer te ontdooien als er zich weinig producten in. Met 1liter netto inhoud is deze vriezer mooi ruim.


Deze vrieskast is voorzien van handige lades en dus is zeer praktisch ingericht. De vrieskist met klep beschikt over groot vak van 1liter. En het was een vriezer met beschadigd deur verpakking was niet stevig ingepakt waardoor schade . Technische uitrusting Wit gelakte metalen buitenzijde Afgeronde bollende deur Energie besparende isolatie Vaste pootjes Regelbare thermostaat Deur . Afmetingen: 600x620x1450mm (LxBxH); Netto inhoud: 1Liter; Aantal vriesvakken met klep: 3; Aantal vrieslades: 3; Koelmiddel: R600a . Wij hebben een paar jaar geleden een exquisit vriezer gekocht.


Echter in onze garantieperiode is onze vriezer stuk gegaan maar nu blijkt het . Schrijf een review Deel je mening en maak kans op een waardebon van € 100. Kleur van het product Wit; Aantal planken vriezer 3. Het is natuurlijk ook een prima vriezer voor die bedrijven die op zoek zijn naar . Soort: Vrijstaande koelkast met vriezer ; Energielabel: A; No frost- vriezer : Nee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts